29 Ekim 2015 Perşembe

Cumhuriyet'imiz Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet, Türk milletinin yüzyıllar boyunca, özgürlük ve bağımsızlığı uğruna çektiği acıların ve top yekün mücadelenin sonucunda kazandığı zaferin ürünüdür. 1923 yılında ona en uygun olan, ona yakışan yaraşan bir yönetim biçimi olan Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Cumhuriyet bir yaşam biçimidir. Çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmada bir köprüdür. O bir Fazilettir, erdemdir, bağımsızlıktır. Atatürk'ün bize armağanı, gözümüz gibi sahipleneceğimiz bir emanettir. 

Bütün çekilen çilelerin, yapılan fedakârlıkların bilincinde olmalı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşamasını sağlamak için var gücümüzle mücadele etmeli. Bu mesuliyeti bizden sonraki nesillere aktarmak hepimizin boynunun borcu olmalıdır.

Bu vesileyle Cumhuriyeti kurarak bizim özgür bağımsız bir ülkede yaşamamıza vesile olan başta Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile, canını bu vatana feda eden tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun.

Muhabbete,
Hanife MERT

6 yorum:

  1. Kutlu olsun Hanife'ciğim. Nice yıllara....100. yılına az kaldı cumhuriyetin. Allah görmek nasip etsin. Amin.
    Sevgilerimle öptük. :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.

    Cumhuriyetimizin 92. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  3. Amin İnşaallah Müjdeciğim. Hepimize kutlu olsun.
    Ben de ikinizi çok öpüyorum.
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Recep Bey,

    Ülkemize Cumhuriyetimize, bayrağımıza sahip çıkmak her birimizin en öncelikli görevi. Geçmişimize olan vefamız, geleceğimizin güvenliği için var gücümüzle mücadele etmeliyiz...

    Hepimizin bu anlamlı günü kutlu olsun. Sonsuza kadar sürsün inşaallah.

    Değerli yorumunuz için teşekkürler.
    Selam ve saygılar

    YanıtlaSil
  5. Cumhuriyet rejimi olmazsa olmazlarımızdandır. Cumhuriyet rejiminin önemini diğer totaliter rejimlerin uygulamalarını incelediğimizde daha iyi anlayacağız. Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyorum.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim hocam sağ olun...

    YanıtlaSil

YENİ KİTABIM YOLCULUK ÇIKTI!

Uzun bir aradan sonra merhaba diyerek yeni döneme başlamak istiyorum. Bir süredir bloğumdan ve   değerli blog arkadaşlarımdan uzak kaldım. S...